​
U zoekt op: {{ keyword }}

Simplified Technical English

Tools & efficiency

Vandaag laat ik zien hoe ik mijn vertaalkosten met meer dan 20% reduceerde door per direct de principes van het STE toe te passen op de handleidingen die ik schrijf. In dit blog laat ik zien hoe je dit zelf ook kunt doen. Ik laat een techniek zien waarmee je per direct de kwaliteit van je technische documentatie verbetert en de vertaalkosten met meer dan 20% reduceert. Naar het volledige blogartikel

Ferry Vermeulen

Oprichter van INSTRKTIV en wil gebruikers helpen om een expert te worden in het gebruik van een product en zo bij dragen aan een positieve UX. Wil organisaties helpen om hun productaansprakelijkheid te verminderen. Groot liefhebber van koken, reizen en (vooral elektronische) muziek. Ook te vinden op:
ProfielpaginaGoogle+Linkedin en Twitter!


Dit is misschien ook interessant voor jou

 • 15 augustus 2016

  Authoring Tools

  Tools voor het schrijven van handleidingen: De ultieme keuze van experts...

  LEES VERDER

 • 21 juni 2016

  Kan ik mijn handleiding online plaatsen? (UPDATE)

  Met de invoering van het New Legislative Framework in 2015 en het vervangen van diverse productrichtlijnen in 2016, zijn er nog weinig richtlijnen over die een papieren handleiding vereisen...

  LEES VERDER