U zoekt op: {{ keyword }}

Simplified Technical English

Tools & efficiency

Vandaag laat ik zien hoe ik mijn vertaalkosten met meer dan 20% reduceerde door per direct de principes van het STE toe te passen op de handleidingen die ik schrijf. In dit blog laat ik zien hoe je dit zelf ook kunt doen. Ik laat een techniek zien waarmee je per direct de kwaliteit van je technische documentatie verbetert en de vertaalkosten met meer dan 20% reduceert. Naar het volledige blogartikel

Ferry Vermeulen

Oprichter van INSTRKTIV en bezig met een PhD in productinnovatie. Wil gebruikers helpen om een expert te worden in het gebruik van een product en zo bij dragen aan een positieve UX. Wil organisaties helpen om hun productaansprakelijkheid te verminderen. Groot liefhebber van koken, reizen en (vooral elektronische) muziek. Ook te vinden op:
ProfielpaginaGoogle+Linkedin en Twitter!


Dit is misschien ook interessant voor jou

 • 21 februari 2017

  CE markering

  Dit blog is beschikbaar in het Duits....

  LEES VERDER

 • 05 september 2016

  Productveiligheid in de VS

  Dit blog is beschikbaar in het Duits en Engels....

  LEES VERDER